actors

equip tècnic

{EQUIP ARTÍSTIC}

David G. Llop

Actor i cantant

Format en interpretació a Nancy Tuñón i l'escola Aules de Barcelona. Ha rebut formació complementària de Marc Angelet, Ruth Bellido, Enric Torné i Araceli Bruch entre d'altres. Cursa estudis superiors de música a l'ESMUC de Barcelona. Té el Grau Professional de Música en l'especialitat de piano. Solista del grup SP3 del Club Super  3 de TVC amb el qual ha enregistrat diversos discs. Actor de doblatge de diverses sèries i pel·lícules, a destacar Aladdin (2018) de Disney. Participa als muntatges Fang a les costelles de Gerard Vàzquez, el musical Lo tuyo y lo mío dirigit per Josep Mª Segura i Didac Flores, Paràsits  entre d'altres.  Entra a Anònims Produccions al 2017 amb  Veganos el musical. Actualment és Charles al musical Balada per un home mort.

Raimon Segura

Dissenyador de So

Format a l'Institut Audiovisual Crash de Manresa on rep la titulació de Tècnic i Ingenier de So.  Té estudis de CFGS i Radiofrequència i so per teatre, impartit a la We School de Madrid on obté les certificacions Dante (1, 2 i 3).  Professionalment ha estat responsable del so dels espectacles: Gerónimo Stilton, el musical, T'estimo ets perfecte, ja et canviaré. 

Cal destacar com a dissenyador de so els muntatges: El gran teatro del mundo de Calixto Bieito (Barcelona International Theater), Geronimo Stilton i els fantàstics del Grup Focus, Amors i humors dirigit per Abel Folch, i recentment Audiència/Vernissatge de Pere Arquillué estrenat al Grec 2018 a la sala Villarroel de Barcelona. 

Nominat als premis Butaca i als Broadway World Spain, per l'espectacle 73 raons per deixar-te. Actualment treballa per Focus, Grup Balaña, Anexa, i Bitó Prod. entre d'altres. 

© 2020 por Anònims Produccions

Barcelona

  • Spotify - círculo blanco
  • Blanco Icono de Instagram
  • w-facebook
  • Twitter Clean
This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now