top of page

actors

{EQUIP ARTÍSTIC}

Laura Miquel Trillo

Laura Miquel

Actriu i Cantant

Cursant  estudis de Musical a lʼInstitut del Teatre. Estudia cant i piano. L'any 2012 comença la seva trajectoria en el teatre musical amb la companyia TearAndreu amb el musical Rent  dirigit per Joan Gil i Luis Rodriguez. Integrant  teatre Filagarsa, participant en diferents musicals des de 2014 (Nadal a Halloween, Menage a Trois, Kbarret, Escac Doble).

Ha participat en els muntatges de Carrie, Tell me on Sunday i Tick, Tick, Boom... sota la direcció de Ferran Guiu.

És vocalista en el grup tribut "The Amy's Big Band", interpretant a l'Amy Winehouse.

Actualment també forma part de la companyia Anònims Produccions on interpreta  a Clara en Veganos, el musical.

músics

Edu Marias-violoncel

Edu marias

Violoncelista

Cursant estudis de Grau Professional en violoncel al Conservatori Municipal de Música de Barcelona destaca el seu aprenentatge amb mestres de talla internacional com en Lito Iglesias, Amparo Lacruz i Esther Vila que l’han portat a assolir un tècnica sòlida amb l’instrument. L’exploració de les diverses sonoritats i estils amb l’instrument l’han portat a treballar tant en grans orquestres com en petites agrupacions, com per exemple l’orquestra tekhné o el quartet Toldrà.

Balada per un home mort és el  seu primer espectacle de teatre musical amb Anònims Produccions.

equip tècnic

Rai Segura Raspall

Raimon Segura

Dissenyador de So

Format a l'Institut Audiovisual Crash de Manresa on rep la titulació de Tècnic i Ingenier de So.  Té estudis de CFGS i Radiofrequència i so per teatre, impartit a la We School de Madrid on obté les certificacions Dante (1, 2 i 3).  Professionalment ha estat responsable del so dels espectacles: Gerónimo Stilton, el musical, T'estimo ets perfecte, ja et canviaré. 

Cal destacar com a dissenyador de so els muntatges: El gran teatro del mundo de Calixto Bieito (Barcelona International Theater), Geronimo Stilton i els fantàstics del Grup Focus, Amors i humors dirigit per Abel Folch, i recentment Audiència/Vernissatge de Pere Arquillué estrenat al Grec 2018 a la sala Villarroel de Barcelona. 

Nominat als premis Butaca i als Broadway World Spain, per l'espectacle 73 raons per deixar-te. Actualment treballa per Focus, Grup Balaña, Anexa, i Bitó Prod. entre d'altres. 

bottom of page