actors

{EQUIP ARTÍSTIC}

Laura Miquel Trillo

Laura Miquel

Actriu i Cantant

Cursant  estudis de Musical a lʼInstitut del Teatre. Estudia cant i piano. L'any 2012 comença la seva trajectoria en el teatre musical amb la companyia TearAndreu amb el musical Rent  dirigit per Joan Gil i Luis Rodriguez. Integrant  teatre Filagarsa, participant en diferents musicals des de 2014 (Nadal a Halloween, Menage a Trois, Kbarret, Escac Doble).

Ha participat en els muntatges de Carrie, Tell me on Sunday i Tick, Tick, Boom... sota la direcció de Ferran Guiu.

És vocalista en el grup tribut "The Amy's Big Band", interpretant a l'Amy Winehouse.

Actualment també forma part de la companyia Anònims Produccions on interpreta  a Clara en Veganos, el musical.

músics

Edu Marias-violoncel

Edu marias

Violoncelista

Cursant estudis de Grau Professional en violoncel al Conservatori Municipal de Música de Barcelona destaca el seu aprenentatge amb mestres de talla internacional com en Lito Iglesias, Amparo Lacruz i Esther Vila que l’han portat a assolir un tècnica sòlida amb l’instrument. L’exploració de les diverses sonoritats i estils amb l’instrument l’han portat a treballar tant en grans orquestres com en petites agrupacions, com per exemple l’orquestra tekhné o el quartet Toldrà.

Balada per un home mort és el  seu primer espectacle de teatre musical amb Anònims Produccions.

equip tècnic

Jordi Ventosa (Toti)

Jordi Ventosa

Dissenyador de llum

Es forma de manera autodidacta en tècniques de l’espectacle en viu. Es forma com a operador d’Avolites i ChamSys.

En la seva trajectòria cal destacar l’adaptació de llums de la producció Sota Teràpia, sota la direcció de Daniel Veronese i el disseny de llums de l’espectacle El Mag Marin, el Mago cómico del Momento, Una Rossa Legal sota la direcció de Ferran Guiu, entre d’altres.

Cal remarcar la seva tasca com a responsable tècnic del Teatre Núria Espert de Sant Andreu de la Barca i com a tècnic en diverses produccions d’Anexa.

Actualment forma part d’Anònims Produccions on ha realitzat el disseny de llums de l’última producció de la companyia, Pols a la Memòria.