actors

{EQUIP ARTÍSTIC}

David García Llop

David G. Llop

Actor i cantant

Format en interpretació a Nancy Tuñón i l'escola Aules de Barcelona. Ha rebut formació complementària de Marc Angelet, Ruth Bellido, Enric Torné i Araceli Bruch entre d'altres. Cursa estudis superiors de música a l'ESMUC de Barcelona. Té el Grau Professional de Música en l'especialitat de piano. Solista del grup SP3 del Club Super  3 de TVC amb el qual ha enregistrat diversos discs. Actor de doblatge de diverses sèries i pel·lícules, a destacar Aladdin (2018) de Disney. Participa als muntatges Fang a les costelles de Gerard Vàzquez, el musical Lo tuyo y lo mío dirigit per Josep Mª Segura i Didac Flores, Paràsits  entre d'altres.  Entra a Anònims Produccions al 2017 amb  Veganos el musical. Actualment és Charles al musical Balada per un home mort.

assistent de direcció

WhatsApp Image 2021-10-14 at 15.35_edited.jpg

pau povill

Assistent de Direcció i operador de llum

Graduat en Estudis Superiors d’Art Dramàtic (ESAD) a l’escola Eòlia, amb tres anys de formació en teatre musical. Des del 2003 fins al 2016 es va formar a l’Escola Municipal de Música d’Olesa de Montserrat participant en musicals com Oliver Twist o Cats (2013). Interpreta a Feuilly als Miserables d’Olesa l’any 2016. El 2018 participa a Chidos Sueños amb la companyia Cia Aür’t. A més és tècnic resident al Teatre El Casal d’Olesa. Forma part d’Anònims Produccions des de 2019 on entra a formar part com a tècnic a Balada per un home mort.  És Assistent de direcció i operador de llum al musical Titus Andrònic (2022).

músics

Edu Marias-violoncel

Edu marias

Violoncelista

Cursant estudis de Grau Professional en violoncel al Conservatori Municipal de Música de Barcelona destaca el seu aprenentatge amb mestres de talla internacional com en Lito Iglesias, Amparo Lacruz i Esther Vila que l’han portat a assolir un tècnica sòlida amb l’instrument. L’exploració de les diverses sonoritats i estils amb l’instrument l’han portat a treballar tant en grans orquestres com en petites agrupacions, com per exemple l’orquestra tekhné o el quartet Toldrà.

Balada per un home mort és el  seu primer espectacle de teatre musical amb Anònims Produccions.

equip tècnic

Jordi Ventosa (Toti)

Jordi Ventosa

Dissenyador de llum

Es forma de manera autodidacta en tècniques de l’espectacle en viu. Es forma com a operador d’Avolites i ChamSys.

En la seva trajectòria cal destacar l’adaptació de llums de la producció Sota Teràpia, sota la direcció de Daniel Veronese i el disseny de llums de l’espectacle El Mag Marin, el Mago cómico del Momento, Una Rossa Legal sota la direcció de Ferran Guiu, entre d’altres.

Cal remarcar la seva tasca com a responsable tècnic del Teatre Núria Espert de Sant Andreu de la Barca i com a tècnic en diverses produccions d’Anexa.

Actualment forma part d’Anònims Produccions on ha realitzat el disseny de llums de l’última producció de la companyia, Pols a la Memòria.