{EQUIP CREATIU}

Jesús Horcajo Daza
  • Instagram
  • Facebook
  • Twitter

Jesús Horcajo

Compositor i músic

Titulat en Grau professional de piano i clavicèmbal al Conservatori Municipal de Música de Barcelona, compagina la seva activitat en el camp de la música antiga amb la composició i direcció de teatre musical.  Ha rebut formació complementària amb artistes i músics prestigiosos com David Casanova, Eduard Martínez i Ignasi Jordà, entre d'altres. La seva trajectòria com a compositor i director musical l’ha portat a treballar i explorar les diverses possibilitats de la veu i els instruments al servei de l’escena, fruit de la barreja d’una formació clàssica i moderna. Els seus treballs inclou, entre d’altres, els muntatges Cartas de Viaje (2003), Secret (2006),  No hi ha meravelles al país de Mai Més (2013), Barbablava el musical (2016), Veganos el musical (2017) i la música incidental per a l’epectacle Pols a la memòria (2018). Actualment està creant la música per a Balada a un home mort.

Estanis Aboal

Escenògraf i Dramaturg

Llicenciat en Art Dramàtic per l'Institut del Teatre, format en escenografia, interpretació i dramatúrgia. Ha posat en escena nombroses obres tant de text com de musical, entre les que destaquen El secret de la cuina, El desert de l'oblit, L’alumne, No hi ha meravelles al pais de mai més, etc. La seva trajectòria professional l’ha portat ha treballar amb directors com Daniel Anglès, Marc Chornet, Pere Planella, Xiscu Masó, Gemma Beltrán o Carme Portaceli. Ha participat en diversos projectes audiovisuals així com en sèries de TVC com La Riera, Polseres Vermelles i El Cor de la Ciutat. Barbablava, el musical va ser el seu primer projecte com a dramaturg a la companyia, on actualment dirigeix Veganos, el musical, el monòleg Pols a la memòria, i Balada per un home mort, projectes dels que també és autor.

https://www.estanisaboal.com/

Estanis Aboal Mimbrero
  • Instagram
  • Facebook
  • Twitter
Joan Gil Batet

Joan Gil

Actor i dissenyador de So

Format a l’Institut del Teatre en l’especialització d’interpretació i tècniques de les arts de l’espectacle. Ha realitzat cursos amb Laura Jou, Ivan Morales i Pep Armengol. Graduat en cant i percussió moderna a l’Escola de Música d’Olesa de Montserrat. Es forma en dansa clàssica i moderna a l’Escola 113 Dansa i  per la Royal Academy of Dance. Com actor participa en musicals com High School Musical, Hairspray i el 2012 interpretà a Thenardier als Miserables d’Olesa de Montserrat. Lidera el projecte The Cover Off, amb Adrià Mas.  Fundador de Cia. Úlver seleccionada als Festivals Píndoles i MikroTeatre del Teatre Akadèmia amb Es busca un Seat Ibiza. L’any 2016 entra a formar part de la companyia, on ha dirigit el seu primer projecte Barbablava, el musical, i és  Abel a Veganos, el musical i protagonitza  Pols a la memòria. Actualment és Òscar Wilde al musical de la companyia Balada per un home mort.

  • Instagram
  • Facebook
  • Twitter